Stress/relaties-coach

COACHEN MET AANDACHT: Stress- en relaties-coach

Relaties kunnen een bron van vreugde zijn – en van stress….  Worstel jij met een bepaalde relatie in je leven? Die met je partner, of met een kind? De relatie met een collega of leidinggevende, met een vriend(in) of familielid? Werkt het niet meer zo goed, schuurt het vaak, vreet het energie, zou je het graag anders willen?

Wees welkom! Als coach ben ik gespecialiseerd in stress (werk/privé/spanningsklachten/burn-out), én in relatiestress. Ik ben geen relatietherapeut, ik werk met jou alleen. We gebruiken de beste inzichten en oefeningen uit de mindfulness en uit de ACT (accceptance and commitment training). In onze sessies zal er eerst volop aandacht zijn voor jouw vraag. We zullen vervolgens samen onderzoeken wat jij nodig hebt om in deze moeilijke situatie of relatie(s) stappen te zetten, wensen te uiten, of anderszins minder stress en meer vreugde te gaan ervaren.

Een coachingstraject beslaat meestal zo’n zes tot acht sessies, maar één los gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Een sessie van een uur kost 90 euro ex BTW. Audiobestanden om mee te oefenen of teksten die jou kunnen ondersteunen krijg je daar kosteloos bij.  

Neem contact op om te onderzoeken wat ik als coach voor jouw stressprobleem of relatie-vraag kan betekenen! Zie de contactpagina en zie www.centrumvoormindfulnessleiden.nl/coaching

.