gespreksleider

SPREKEN MET AANDACHT : Dagvoorzitter & Gespreksleider

Een debat voorzitten of een gesprek leiden: daar kan ik vleugels van krijgen. Ik houd ervan om alert en adrem te interviewen; een debat stevig maar toch speels te leiden; een symposium goed geïnformeerd en vrolijk voor te zitten.

Ik vind het ook interessant om mee te denken over de vormgeving en voorbereiding van een sprankelend, spraakmakend congres. Mijn aanbevelingen en adviezen hierover vindt u op www.congres-specialist.nl

 

Veel van de opdrachtgevers voor wie ik congressen of symposia leid, komen uit de lichamelijke of geestelijke gezondheidszorg. Zo was ik drie jaar achtereen de dagvoorzitter van de GGZ-Kennisdag van het Trimbos-instituut, en twee jaar van het grote VGCT-congres voor 1200 psychologen. In april 2015 was ik twee dagen gespreksleider op een symposium met Jon Kabat-Zinn in de Rode Hoed. In 2015 leidde ik het jaarlijkse congres van de Inspectie voor de Gezondheidszorg in De Doelen, met staatssecretaris Martin van Rijn. Zomer 2017 leidde ik een Engelstalig debat over mindfulness, en in november 2017 een congres over kwetsbare ouderen. Voorjaar 2018 was ik voorzitter op een congres over Cyberpesten.

Ik heb een aantal discussies voorgezeten met Jet Bussemaker en Ahmed Aboutaleb, en leidde de afgelopen jaren vijf symposia over patiëntveiligheid. Mijn belangstelling gaat daarnaast uit naar psychiatrie en psychologie, mindfulness en levenskunst, en met veel plezier interview ik ook schrijvers of wetenschappers op het podium.

Ik voel mij thuis in intieme zaaltjes met 200 toehoorders, zoals de Rode Hoed, maar ook in een grote zaal met 800 man publiek, zoals in De Doelen tijdens het patiëntveiligheidscongres met minister Ab Klink. Zie voor meer informatie www.congres-specialist.nl